Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Φταιει το κρατος που δεν ειναι μονο διεφθαρμενο αλλα διαφθειρει και τον ιθαγενη πολιτη. Ετσι οι Ελληνες μαθαινουν οτι για να πετυχουν πρεπει να λαδωσουν , να εξαπατησουν , να παρανομησουν. Το αποτελεσμα ειναι καθε επιτυχια να θεωρειται προιον απατης, παρανομιας , λαδωματος. Ολοι ξερουν για ολους οτι κλεβουν τους φορους, κρυβουν περιουσιακα στοιχεια , δωροδοκουν και δωροδοκουνται. Αυτη η καχυποψια καταπολεμα καθε καθε εννοια συνειδησης. Δεν υπαρχει Ελληνικη κοινοτητα , καθενας για παρτη του και ο Θεος (κρατος) εναντιον ολων. Το οτι δεν υπαρχει εθνικη συνειδηση (εννοω μια κοινοτητα με κοινα συμφεροντα, κοινους φοβους και εχθρους) δημιουργει στον καθε Ελληνα την ψυχολογια του "μοναχικου λυκου" που προσπαθει να επιβιωσει στη αλανα του Mad max. Κρατος δεν υπαρχει, ουτε πολεις , ουτε χωρια. Καχυποψια για τον διπλανο , φθονος για την επιτυχια του. Λετε, μηπως μονο μια μεγαλη καταστροφη να μηδενισει το κρατος , να κανει Reset ,μηπως και διορθωθει η παλιοκατασταση? Και φοβαμαι οτι τα νεα παιδια επαναλαμβανουν με κυνισμο τα εγκληματα των μπαμπαδων τους. Κι αν δεν ειναι μια εθνικη καταστροφη , θα ειναι μια εθνικη καταθλιψη δεκαετιας , που παλι καταστροφη την λες...
Ποιες ειναι οι κινητηριες δυναμεις της ζως μας ??? Η επιβιωση και η αναπαραγωγικη διαδικασια οπως ισχυει για ολα τα ...ζωα αυτου του πλανητη.
Ομως εμεις το καναμε γκουρμε και καμα σουτρα γιατι τα ειχαμε μπολικα και τα μετουσιωσαμε σε ...απολαυσεις. Ετσι οπως παμε, ομως, πολυ συντομα αυτες οι μετατροπες θα μας επαναφερουν στο επιπεδο του ..ζωου. Ευτυχως ???