Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

Ζωή δεν ειναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι. Ζωή ειναι να εισαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ !!!!!! Ξεκολειστε τους κολους σας απο τους γαμημενους τους ς καναπεδες , επιτελους. Σκοτωνουν τα παιδια σας !

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Οι αχρηστοι , οι ανεπαγγελτοι , οι τεμπεληδες , οι προδοτες χειροκροτουν μετα την ψηφηση των αντιλαικων μετρων προχθες στην βουλη. Χειροκροτουν για την νικη τους εναντιον του λαου που τους εστειλε εκει να τον υπηρετησουν εναντι παχυλης αμοιβης και προνομιων. Και σαν νικητες γελουν και αυτοικανοποιουνται επειδη περασαν τα μετρα που θα καταβαραθρωσουν την ζωη ολων των Ελληνων. Των Ελληνων που εξω απο την βουλη διαμαρτυρονταν για τις αποφασεις και ετρεμαν απο φοβο για το μαλλον των παιδιων τους και οχι απο το κρυο και την βροχη. Και οι εχθροι του λαου ψηφιζαν και χειροκροτουσαν. Και διεγραψαν οσους δεν ψηφησαν τα σκληρα , απανθρωπα , λανθασμενα μετρα. Μετρα που ειχαν παρθει στην Γουατεμαλα , στηνΑργεντινη και οδηγησαν τους λαους εκεινους στην πεινα , στην πτωχευση ,στις αυτοκτονιες ,στην εγκληματικοτητα. Οι αδιαβαστοι , οι μαριονετες ,με την αγελαια συμπεριφορα και την ανυπαρκτη προσωπικοτητα εχουν τις τυχες μας στα χερια τους.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΓΡΗΓΟΡΑ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.