Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Και μετα πηγαμε για υπνο..... Μπεεεεεεεε !!!!!


Εχθες Τριτη 12 Ιουνιου 2013 ,πριν τα μεσανυχτα , ενα τρικομματικο κυβερνητικο ξεσπασμα εξουσιας εκλεισε την ΕΡΤ. Ολα τα καναλια της κρατικης τηλεορασης , αναλογικα και ψηφιακα , HD και αναμεταδιδομενα δορυφορικα (TV-5 D-W BBC) , το καναλι της Βουλης ,εκλειναν το ενα μετα το αλλο μιας και ετσι αποφασισε καποιος δικτατορισκος.
Οχι στην ΕΡΤ δεν ειναι ολοι αγιοι , δεν ειναι ολοι εργατικοι , δεν αγαπουν ολοι την δουλεια τους, δεν την θεωρουν υπηρεσια προς τους συμπατριωτες τους σε ολη την γη. Εξ'αλλου σε καμμια δουλεια δεν ειμαστε ολοι αγιοι. Αν πραγματικα ηθελαν να κανουν καθαρση μπορουσαν να την κανουν κρατωντας την ΕΡΤ ανοιχτη. Το κλεισιμο της ποιο σκοπο υπηρετει ; Θα το μαθουμε προφανως συντομα οταν ξεβρακωθουν οι προθεσεις τους. Και στην Βουλη οι περισσοτεροι υπαλληλοι μας ειναι τεμπεληδες , κλεφτες , ψευτες , απατεωνες , κακογουστοι , αντιαισθητικοι. Μηπως πρεπει να κλεισουμε και εμεις την Βουλη , να ξεκαλοκαιριασουμε και απο φθινοπωρο να προσλαβουμε νεους υπαλληλους ; Αυτοι οι αχρειοι μας εδωσαν εχθες το βραδυ στο πιατο ενα Πολυτεχνειο
μια πλατεια Ταξιμ
και εμεις απλως αλλαξαμε καναλι και μετα πεσαμε για υπνο δηθεν στενοχωρημενοι για του 2600 εν δυναμει ανεργους συμπατριωτες μας. Ειχαμε την ευκαρια να δειξουμε την δυναμη μας στα καγκελα της ΕΡΤ αλλα ακομη και αν μας εδωσαν την μπουκια μασημενη εμεις διατηρησαμε σταθερα την σταση μας των 3 τελευταιων ετων. Και εμεις πεσαμε παλι για υπνο. Ξανα για υπνο. Παλι για υπνο. Συνεχισαμε τον υπνο των προβατων , περικυκλωμενοι απο λυκους. Και νομιζουμε οτι ειναι σκυλοι. Μα οπως λεει και Καβαφης "Και οι σκυλοι , λυκοι κι'αυτοι , και οι βοσκοι δειλοι"
Μεχρι που θα φτασει η ανοχη μας , η υπομονη μας , η δουλοπρεπεια μας , το σκυψιμο ;
Τωρα απλως τακτοποιειστε τα καναλια στον αποκωδικοποιητη σας , μιας και δεν εκπεμπουν πλεον τα κρατικα , και ξανακοιμηθειτε. Βαρεια οπως παντα. Και βελαξτε δυνατα καθως αλλαζετε πλευρο. Μα κανενα προβατο δεν σωθηκε βελαζοντας.
Γιατι να σωθουμε εμεις ;