Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......



Τραπεζιτης πρωθυπουργος, σε υπο πτωχευση χωρα, ειναι κατι σαν εμπορος ναρκωτικων σε κεντρο αποτοξινωσης.

Κι'αλλη ψηφος εμπιστοσυνης ..ψηνεται


Με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, αρχίζει σήμερα το απόγευμα στις 19.00, η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων θα συνεχιστεί την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το μεσημέρι με ονομαστική ψηφοφορία. Ο πρωθυπουργός είχε το Σάββατο συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την κατάσταση της οικονομίας και την προετοιμασία για την εκταμίευση της 6ης δόσης, αλλά και ενόψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.


Συνεδριάζει η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας
Σήμερα συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να επιθυμεί να πείσει μερίδα των βουλευτών του πως δεν έχει αλλάξει στρατηγική και δεν προχώρησε στο μνημονιακό στρατόπεδο.

Προϋπολογισμός και φορολογικό επί τάπητος
Με δύο συσκέψεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του νέου φορολογικού νομοσχεδίου ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης, πριν καλά καλά η τελευταία λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.
Επιστρέφει στην Ελλάδα η τρόικα
Την ερχόμενη Πέμπτη και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, θα βρίσκονται στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικας, ώστε να αρχίσουν ελέγχους στην οικονομία και να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.