Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εχουμε χασει το μετρημα πια.

Οι αυτοκτονιες εγινα πια καθημερινη ρουτινα. Σε λιγο καιρο οι αυτοχειρες θα ειναι απλα στατιστικα στοιχεια , αφου φροντισε το κρατος να μην ειναι πλεον ανθρωπινες ψυχες , συμπατριωτες μας , φιλοι μας , γονεις μας.
Εξηνταπενταχρονος άντρας έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία που διεμενε στην οδό Μπουμπουλίνας 20 στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας βούτηξε στο κενό όταν στο σπίτι πήγε δικαστικός κλητήρας για να του κάνει έξωση, επειδή δεν είχε πληρώσει το ενοίκιο. Ο δικαστικός επιμελητής, χτύπησε το κουδούνι και ανακοίνωσε τον λόγο της επίσκεψής του. Ο συνανθρωπος μας , όμως, βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε ότι θα πέσει αν δεν έφευγε. Ο δικαστικός κλητήρας προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον μεταπείσει, αλλά ο ένοικος του διαμερίσματος πραγματοποίησε την απειλή του. Ο συνταξιούχος ξεψυχισε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Το μεσημέρι της Τρίτης ,βρέθηκε νεκρός αλλος εξηνταεξαχρονος συναθρωπος μας στην Ευβοια ,σε υπόγειο χώρο στη θέση «Παλιουρή» πίσω από το συγκρότημα του ΤΕΙ. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε μια καραμπίνα με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε. Αληθεια ,αν πηδηξουν οι πολιτικοι απο την ταρατσα της βουλης θα πεθανουν επι τοπου η στο δρομο για το νοσοκομειο ? Προσωπικα , θα προτιμουσα το δευτερο...