Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΙΑΥΛΟΣ 10

www.diaylos10.gr Ειδησεογραφια μεσα απο τις πηγες. Ραδιοφωνο με εκπομπες πολιτικου και σατυρικου περιεχομενου. Εκπομπη για το αυτοκινητο. Εκπομπη για τον ραδιοερασιτεχνισμο. Εκπομες με Ελληνικη και ξενη μουσικη. Αναρτησεις αμεσες ,εδω και τωρα. Περιπου 145.000 επισκεψεις καθε τριημερο. Ακουστε μας κανοντας "ΚΛΙΚ" www.diaylos10.gr

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εχετε αντιρρηση να φτιαχτει ενα κεντρο φιλοξενιας αποτυχημενων πολιτικων , κλεφτων , απατεωνων στο Συνταγμα και να φιλοξενησει τους 301 της Βουλης ? Και να περναμε καθε μερα απο εκει , να μας βλεπουν για να καταλαβουν οτι δεν βυζαινουμε πια το δαχτυλο ? Να εχουν μπροστα τους το δεντρο οπου αφησε την τελευταια του πνοη ο Χριστουλας . Και αφου φοιτησουν εκει 4 χρονια να δωσουμε 300 ευρω στον καθενα να βρει τον δρομο του εντος η εκτος (προτιμοτερο) Ελλαδος.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος , ούτε κλέφτης. Πινω πολυ λιγο ουζο (γιατι με ...χτυπαει) , δεν μεθαω , δεν χρυσωνω τα αφωνα ξεκολλα στα σκυλαδικα ούτε σπάω πιάτα , δεν εχω ως ειδωλο κανενα τηλεαστερα και δεν φωνάζω ΩΠΑ, στην καθημερινότητά μου! Αυτο το βαζω μονο στα τραγουδια μου. Ξενυχταω οταν οι φιλοι μου μου ζητανε να μοιραστω μαζι τους τις χαρες τους. Ξυπναω την νυχτα ανησυχωντας για τα παιδια μου. Δεν τα εφαγα μαζι με τους πολιτικους που διατεινονται κατι τετοιο. Εξ'αλλου δεν τους γνωρισα ποτε και δεν σπαταλαω την ωρα μου με αγνωστους , αμφιβολου ηθικης. Η χώρα μου είναι δημοκρατική, στην πραγματικότητα γέννησε τη δημοκρατία! Μιλάω αγγλικά και δυο ακόμα ξένες γλώσσες, οι περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Διαβασα και συνεχιζω να διαβαζω , οχι μονο για το επαγγελμα μου αλλα και οποιον γραφει. Προφανώς θα μπορούσα να σας δείχνω συνεχώς τη γαλανόλευκη σημαία μας αλλά η χώρα μας έχει τεράστια πολιτιστική κληρονομιά πέρα από τα σύνορα που όλοι ξέρετε. Πιστεύω στον Ελληνισμό. Όλος ο κόσμος έχει εμπνευστεί από την Ελλάδα για να δημιουργήσει τα δικά του ιδανικά ! Και αν σήμερα χρωστάμε χρήματα (και δεν είμαστε οι μόνοι) ,είναι γιατί εμείς ανακαλύψαμε την ελεύθερη αγορά! Και αν μας κρίνετε σήμερα είναι γιατί εμείς ανακαλύψαμε την ιδέα της κριτικής. Πιστεύω στην ελευθερία, έτσι όταν χρειάζεται διαδηλώνω! Και μερικες φορες ισως χανω τον ελεγχο. Και καλα κανω ! Πιστεύω στη χαρά της ζωής, μπορώ να κολυμπάω στα υπέροχα νερά των Ελληνικων θαλασσων. Αναπνεω βαθεια τον καθαρο αερα σε βουνοκορφες ! Η χώρα μας είναι εξαιρετικής ομορφιάς και παραδόσεων ! Η οικογένεια μου είναι ένα μυστικό καταφύγιο! Δεν είναι Γραικοί (Greeks) αλλά Έλληνες. Το όνομά μου είναι Βαγγελης (Ευ-αγγελος) και είμαι και ΕΛΛΗΝΑΣ !

Διαμαντοπουλου η υπουργος φωτοτυπιας

Διεκόπη προεκλογική ομιλία της υπουργού Ανάπτυξης Αννας Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή, όταν ομάδα περίπου 30-40 ατόμων, εισέβαλε στο χώρο της συγκέντρωσης και επιτέθηκε φραστικά εναντίον της υπουργού, ενώ εκτοξεύτηκαν και αντικείμενα. Η Διαμαντοπούλου, εκείνη την ώρα μιλούσε ενώπιον περίπου 150 συγκεντρωμένων, πανεπιστημιακών και ανθρώπων της τέχνης. Και τι τους ελεγε ? Πως την εβγαλε με φωτοτυπιες μια εκπαιδευτικη χρονια ? Και ολοι αυτοι γιατι την ακουγαν ? Εχουν τοσο κακη μνημη ? Με δήλωσή της στο Twitter (Ε,καλα τωρα !!! Μες στην τεχνολογια η κυρατσα ! Τολμαει να τα πει δια ζωσης ? )η Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι η εκδήλωση «πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα . Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία.» Ναι φυσικα. Φασιζουσα συμπεριφορα δεν ειναι ομως οι μπραβοι που την συνοδευουν παντου ! Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίς προβλήματα, έγινε προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Ηλιούπολη. Ποιος υποψηφιος που σεβεται τον εαυτο του κανει ομιλιες "κατω απο δρακοντεια μετρα και πολυαριθμη δυναμη προστασιας του ?" Μην τα ξεχνατε ολα αυτα μα και ολες τις αλλες μαλακιες που εχουν κανει εις βαρος μας οι μεχρι τωρα πολιτικοι. Στις 6 Μαιου να ακουτε τον πυροβολισμο του Χριστουλα , τον απαγχονισμο του Μετοικιδη , να κοιτατε στα ματια το ανεργο παιδι σας , τον πατερα σας που πρεπει να ζησει με 300 ευρω συνταξη , την μανα σας που δεν μπορει να αγορασει τα φαρμακα της , τον απολυμενο αδελφο σας , την ατομικη συμβαση εργασιας που εκβιαστικα υπογραψατε πριν λιγες ημερες , τους εργατες που πεθαινουν στα εργοστασια , τα παιδια που λιποθυμουν απο την πεινα στα σχολεια , τα γεροντακια που ψαχνουν στα σκουπιδια της λαικης αγορας το απογευμα , το χαρατσι , τις εκτακτες (μονιμες)εισφορες αλληλεγγυης , τα ψεμματα που σας λενε απο τα ξεπουλημενα Μ.Μ.Ε. Ζητειστε την διακστικη διερευνηση ολως των σκανδαλων. Εχετε ακουσει κανεναν απο αυτους που ζητουν την ψηφο σας να λενε για δικαστικη διερευνηση ολως των θεματων που προεκυψαν απο την μεταπολιτευση και μετα / Γιατι δεν το κανουν ? Μα φυσικα γιατι ο ενας καλυπτει τον κωλο του αλλου ! Μην τους αφηνετε να σας υποτιμουν , να σας θεωρουν ηλιθιους , να σας μειωνουν οποτε , οπως και οπου μπορουν. Παρτε τους τον αερα. Μην ξεχνατε , ειναι υπαλληλοι σας. Αν δεν σας κανουν ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!