Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ , ΑΓΟΡΑ , ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Απο το Σαββατο 14 Ιανουαριου αρχιζουν οι χειμερινες εκπτωσεις σε μια προσπαθεια οι καταναλωτες να τονωσουν την αγορα. Ποιοι καταναλωτες ? Ποια αγορα ? Με την αμφιβολια του αυριο (για να μην γραψω του σημερα) ποιος θα κανει αγορες ? Δεν ξερουμε αν θα παρουμε δωρο του Πασχα ! Δεν ξερουμε ποιον καινουριο φορο θα σκαρφιστει η εξαμβλωματικη κυβερνηση για να μας τα παρει ! Με αυτες τις ανασφαλειες δεν υπαρχει διαθεση μα ουτε και δυνατοτητα αγορων. Ετσι λοιπον πρεπει να καταλαβουν τα λαμπρα μυαλα της χωρας ,οτι πρεπει να εφαρμοσθουν μετρα αναπτυξης και οχι καταβαραθρωσης της αγορας. Αλλα ποιοι εχασαν τα καλα μυαλα για να τα βρουν αυτοι ?

ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ....

Σε κινεζικη εφημεριδα δηλωσε πως ταραχοποια στοιχεια (και οχι πολιτες που διαμαρτυρονται) καταστρεφουν την Αθηνα και βλαπτουν τον τουρισμο. Εδωσε την εντυπωση πως η Αθηνα ειναι μια πολη υψηλου κινδυνου. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει ενας , μονον ενας , Ελληνας , που να εχει καταλαβει γιατι ο Παγκαλος βρισκεται σε αυτη την εξαμβλωτικη κυβερνηση , γιατι εχει λογο , γιατι του δινουν βημα. Ποιους εξουσιαζει ? Αυτο το "ον" με την οποια εικονα του , φραστικη και κοινωνικη η αντικοινωνικη του συμπεριφορα , εκπροσωπει την χωρα , τους πεινασμενους Ελληνες σε διεθνη μεσα ενημερωσης.
Στην συνεχεια ο Κιμωνας Κουλουρης αμφισβητει το κατα ποσον ειναι πραγματι τραυματισμενος ο αστυνομικος που ηθελε να τον ελεγξει μετα απο σωρεια παραβασεων του κωδικα οδικης κυκλοφοριας. Προφασιζομενος οτι ΕΠΡΕΠΕ να αντισταθει στην αστυνομικη αυθαιρεσια , μιας και ειχε μαζι του το παιδι του, ρωτηθηκε πως εκανε τοσες παραβασεις με το 15χρονο παιδι του μεσα στο αυτοκινητο. Η απαντηση του , γελοια απο καθε αποψη , ηταν " Αυτο ειναι αλλο θεμα. Αλλα σας λεω εγω , αλλα μου λετε εσεις !!!" Ετοιμολογος ο αλαζωνας ανεπαγγελτος , ετσι ??
Συμπατριωτες μας εκραξαν τον Προεδρο της Δημοκρατιας αλλα και την ανευ βιβλιων υπουργο παιδειας οταν ειχαν το θρασσος να παραβρεθουν σε τελετες αγιασμου των υδατων. Ε και ? Σιγα την καινοτομια !!! Δεν το περιμεναν ?? Να το ξερουν , λοιπον ! Απο εδω και στο εξης δεν θα πρεπει να εχετε μουτρα ουτε μεχρι το περιπτερο να πατε . Ουτε στον καθρεφτη του μπανιου σας να κοιταζοζαστε.