Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Αν και έχω άμεση επαγγελματική σχέση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (η μέσα μαζικής εξημέρωσης ;) μόλις χθες έμαθα το καθεστώς που διέπει την διανομή των τούρκικων σήριαλ στα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια. Οι τιμές πώλησης είναι εξόφθαλμα χαμηλές και υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν διανεμηθεί και εντελώς δωρεάν. Όλα αυτά ,όμως, με έναν ,μοναδικό και απαράβατο όρο. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΖΟΝΤΑΙ. Και διαβάστε γιατί…. Η τουρκική γλώσσα ακούγεται παράξενη (αν μη τι άλλο) στα αυτιά των ευρωπαίων. Τόσο περίεργη που αγγίζει τα όρια του αντιαισθητικού , δυσάρεστου ακούσματος. Οι τούρκοι το γνωρίζουν αυτό και αφού έχουν σκοπό να γίνουν ευρωπαίοι με το …στανιό , σκέφτηκαν το παραπάνω , μεταξύ μας πολύ έξυπνο , κόλπο. Όπως κάνουν και με τις μαρίνες της Μεσογείου θαλασσας. Κόντρα στους εξυπνάκηδες των Ελληνικών νησιών , προσφέρουν υψηλής ποιότητος ναυτιλιακές υπηρεσίες σε εξευτελιστικές τιμές.
Και κατέφεραν να φιλοξενούν τεράστιο αριθμό σκαφών. Έτσι λοιπόν τα Ελληνικά ,και όχι μόνον , τηλεοπτικά κανάλια παίρνουν τα τουρκικά σήριαλ , τα παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και ο , στην πραγματικότητα ανύπαρκτος , ‘ΜΕΣΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ’ , αφού δεν έχει τίποτε άλλο να δει , η δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι άλλο , τα βλέπει. Συνηθίζει τον ήχο της τουρκικής γλώσσας και ετοιμάζεται να τον κάνει γείτονα, φίλο ,εταίρο , σύμμαχο. Η Ελλάδα συμπιεσμένη από Βορειοδυτικά , Βορειοανατολικά και Ανατολικά πληρώνει τους Γερμανούς , απειλείται από τους αλβανούς και τους σκοπιανούς , ακούει και βλέπει τηλεοπτικά τούρκικα υποπροϊόντα.
Χάνει η Ελλάδα την ταυτότητα της κάτω από την κάθε μορφής πίεση , χάνουν την ζωή τους 3000 Έλληνες αυτόχειρες τα τελευταία 3 χρόνια και όσοι επιβιώνουν παθαίνουν κατάθλιψη.
Σταδιακά , έξυπνα , αρχιτεκτονικά δομημένα , αποδομείται το Ελληνικό έθνος , χάνει τα σύμβολα του , τις αξίες του. Αντισταθείτε , ανοίξτε τα μυαλά σας , τα μάτια και τα αυτιά σας , διαβάστε , συνομιλήστε με τους φίλους σας , επικοινωνήστε με τα παιδιά σας . Παραμείνετε αδούλωτα Ελληνικά πνεύματα , καθαρά μυαλά , εμπροσθοφυλακή της διανόησης όπως ορίζει η κληρονομιά μας. Χωρίς εθνικιστικές κορώνες , με πνεύμα πλατύ , φιλόξενο , παγκόσμιο. Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι. Ζωή είναι να ‘σαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι.