Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΗΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Τωρα που ο χρονος αυτος τελειωνει , μισητοι βουλευτες μας ,εγραψα μια επιστολη να σας στειλω. Πολυ λιγο με νοιαζει αν την διαβασετε η αν γελασετε με το περιεχομενο της. Αυτα που εχω στο μυαλο μου , ομως θα τα βγαλω. Αν συνεχιζετε να πιστευετε οτι αξιζετε να φορατε παντελονια , η εσεις γυναικες εχετε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια μετα απο την αναγνωση της ,ελπιζουμε να παραιτηθειτε και να χαθειτε απο προσωπου γης. Αυτη την Ελλαδα νομιζατε οτι σας βαλαμε να φτιαξετε ? Εσεις ζητησατε ,ως ικανοι , να παρετε την τυχη του εθνους και της πατριδας στα χερια σας, δεν σας την δωσαμε με το ζορι ! Αν δεν μπορουσατε ,να δηλωνατε παραιτηση,και να κατεβαινατε μαζι μας στο πεζοδρομιο. Μας ρωτησατε πριν φτασουν τα παιδια μας να λυποθυμουν στα σχολεια απο την πεινα ?
Μας ρωτησατε που οι ηλικιωμενοι γονεις μας πεθαινουν απο το κρυο , την ελλειψη φαρμακων , η νοσηλειας ?
Μας ρωτησατε που μας φαγατε ολες μας τις οικονομιες για να πληρωνουμε τα ευφανταστα χαρατσια που σκεφθηκατε με απωτερο σκοπο να χασουμε τα σπιτια μας απο τις τραπεζες που υπηρετειτε ? Και στο τελος να μας λετε οτι τα μετρα απεβησαν αναποτελεσματικα ,και παλι με δικη μας ευθυνη. Μας ρωτησατε που φερατε ξενους εποπτες στα Ελληνικα υπουργεια ?
Μας ρωτησατε που ,ετσι ,επειδη ειστε ανικανοι να δημιουργησετε ενα δικαιο φορολογικο συστημα, που αυξησατε τα τεκμηρια εξω απο καθε μαθηματικη λογικη ?
Μας ρωτησατε που αυξησατε τα τιμολογια της ΔΕΗ κατα 12,5 % ? Μας ρωτησατε αν θελουμε παιδεια χωρις βιβλια ? Μας ρωτησατε που φτιαξατε μια κυβερνηση αντισυνταγματικη γεματη αλητες , χοντρους ,ψευτες , αναιδεις , προκλητικους , εριστικους ανεπαγγελτους ? Μας ρωτησατε αν θελουμε να ξενιτευτουμε για να επιζησουμε και να ταισουμε τα παιδια μας ? Μας ρωτησατε που γεμισατε τα σχολεια ναρκωτικα , αλλοδαπους ,αλητεια και εκπαιδευτικους που στην μεγαλη τους πλειοψηφια ειναι τεμπεληδες ,παιδεραστες και τους κανετε κακως εννουμενους δημοσιους υπαλληλους ? Μας ρωτησατε αν θελουμε αυτη την αστυνομια που ειναι κακοπληρωμενη και την χρησιμοποειτε μονο για να φιμωνει την αντιδραση μας ? Μας ρωτησατε που με τον τροπο σας διωξατε απο την χωρα τα καλυτερα μυαλα μιας και δεν τα σεβαστηκατε και δεν τα ανταμοιψατε ποτε σωστα ? Μας ρωτησατε που βολευετε συνεχους τους υμετερους προκλητικα εις βαρος των πολλων ? Μας ρωτησατε για να εχετε ασυλεια , τεραστιου κυβισμου αυτοκινητα , συνοδεια 6 ανθρωποφυλακων ο καθενας τουλαχιστον, για να κατεβαινετε την Κηφισιας προς το Συνταγμα σε 5 λεπτα απο την Εκαλη ,κλεινοντας τον δρομο στους πραγματικα εργαζομενους που πασχιζουν να φτασουν στις δουλειες τους , οσοι απο αυτους εχουν ακομη δουλεια ? Μας ρωτησατε που καταφερατε να κλεισετε τις περισσοτερες μικρομεσαιες επιχειρησεις οδηγωντας στην ανεργια τους υπαλληλους και στον δρομο τους αγωνιζομενους επιχειρηματιες ? Μας ρωτησατε που μας εκβιασατε να σας πληρωνουμε ,μεσα απο την ΔΕΗ ,ενοικιο για τα σπιτια μας ? Μας ρωτησατε που στερησατε απο τα παιδια μας και το πιο απλο πρωτοχρονιατικο δωρακι ? Μας ρωτησατε που τα φαρμακεια δεν μας δινουν τα φαρμακα μας γιατι τους φαγατε τα λεφτα που τους χρωστουσατε ? Μας ρωτησατε που μας φαγατε τις συνταξεις μας και αδειασατε τα ταμεια μας που με τον ιδρωτα μας και την αγωνια μας τα γεμιζαμε τοσα χρονια ? Μας ρωτησατε που θελετε να δουλευουμε 40 χρονια για να παρουμε 400 ευρω συνταξη ,ενω εσεις μας κοροιδευετε 8 χρονια και παιρνετε 5.000 ευρω για ολη την υπολοιπη μαυρη , καταραμενη ζωη σας ?
Μας ρωτησατε που παραγγειλατε ελλατωματικα υποβρυχια για να παιρνετε μιζες και να αποφασιζετε μετα οτι παρειλθε ο χρονος και δεν μπορειτε να δικαστειτε ? Μας ρωτησατε που αθωωσατε ολο το αναμεμιγμενο στο σκανδαλο Βατοπεδιου , πολιτικο προσωπικο και μας κλεινετε τα ματια με τον Εφραιμ ? Και με τον Τσοχατζοπουλο , τον Χριστοφορακο , και τους κουμπαρους και τους αλητες νταβατζηδες φιλους σας τι κανατε ?
Μας ρωτησατε που Ελληνες γονεις αφηνουν τα παιδια τους στα ιδρυματα επειδη δεν μπορουν να τα ζησουν ? Μας ρωτησατε που αξιοπρεπεις συμπατριωτες μας αυτοκτονουν αφου περασουν ενα μακρυ χρονικο διαστημα στην καταθλιψη ανικανοι να παλεψουν με την ζωη που τους επιφυλαξατε ? Εισαστε ανικανοι να χωρισετε δυο γαιδουριων αχυρο ,δεν εχετε κανει ποτε σας μια αξιοπρεπη δουλεια για την οποια να ειστε υπερηφανοι , καθεστε στα εδρανα ,οποτε πατε στην Βουλη , και τα ξυνετε και χοντραινετε στο μυαλο και το κορμι ,και φτιαχνετε επιτροπες για να τα παιρνετε , μας λετε συνεχως ψεμματα , αναιρειτε μονοι σας τα ιδια σας τα λογια ,και μετα πατε να μας βγαλετε και τρελλους οτι δεν καταλαβαμε καλα τον σοφο και συνεπτυγμενο σας λογο. Δεν εχετε καμμια επαφη με την πραγματικη ζωη , τον τιμιο ιδρωτα ,το ενσημο ,το μεροκαματο, Κι΄άν τολμησετε να ξαναβαλετε υποψηφιοτητα θα σας μαυρισουμε. Κι'αν σας συναντησουμε στον δρομο θα σας μαυρισουμε και παλι και ας βγαινετε και λετε οτι η βια δεν λυνει προβληματα. Ναι ,το ξερουμε οτι δεν τα λυνει, αλλα ολα οσα κανετε εσεις εναντιον μας, δεν ειναι η υψιστη μορφη βιας ? Μπειτε στα ακριβα αυτοκινητα μας και πηγαινετε στον διαολο και ακομη παραπερα. Κρυφτειτε στα ακριβα σπιτια που μας κλεψατε και θα σας ...ζεστανουμε εμεις με μονο ενα λιτρο πετρελαιο. ΑΛΗΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
Σας αξιζουν εκατομυρια κλωτσιες στα μαλθακα απλυτα πισινα σας. Αν και αυτα ειναι συνηθισμενα σε αλλου ειδους ......περιποιησεις. Αλλα ειστε τοσο αντιαισθητικοι , τοσο αντιερωτικοι που ουτε αυτη τη χαρη θα σας κανουμε. Να πεθανετε αγαμητοι και ανοργασμικοι , με αβασταχτους πονους ,και θλιβερους θανατους , αναξιοπρεπεις και καταραμενοι απο τους Ελληνες. Δεν σας θελουμε αλλο αναμεσα μας. Δεν ειστε Ελληνες. Ειστε το κατι αλλο. Ακομη και ο πρωην πρωθυπουργος Γ.Α.Π. ειπε πως "οτι και να γινει θα ειναι παντα στο πλαι της Ελλαδος" Ποιος ρε ? Ο Ελληνας πρωθυπουργος ? Σε ποιο πλαι ? Δηλαδη που ειναι η πραγματικη του θεση ? Μηπως ετσι απλα ομολογει οτι δεν νοιωθει Ελληνας , αλλα θα μας κανει την χαρη να ειναι διπλα μας ? Δεν τον θελουμε ! Οπως δεν θελουμε κανεναν απο σας να ξαναδουμε στα ματια μας. Μας φτανει που σας βλεπουμε στους εφιαλτες μας. Και στις τηλεορασεις μας απο το πρωι μεχρι το βραδυ να μας ζαλιζετε τα αρχιδια οτι παλευετε να μας σωσετε απο τις δικες σας απατωνιες. Μονοι σας τα κανατε σνα τα μουτρα σας , Πουλειστε τα σπιτια σας , τα αυτοκινητα σας ,το κορμι σας , τις γυναικες σας και τις κορες σας και διορθωστε τις μαλακιες σας. Δωστε μας τις συνταξεις μας , την ηρεμια μας , την γαληνη μας , τις δουλειες μας , την αξιοπρεπεια μας , ολα οσα μας κλεψατε. Και μετα αυτοκτονειστε. Απαλλαξτε μας απο την θλιβερη , εμετικη , προσβλητικη παρουσια σας.