Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ελλαδα = Βουλγαρια.

Η σημαία της Βουλγαρίας αποτελείται από τρεις οριζόντιες λωρίδες χρώματος λευκού πράσινου και κόκκινου. Το λευκό αντιπροσωπεύει την ειρήνη, το πράσινο τη γονιμότητα της βουλγαρικής γης και το κόκκινο το θάρρος του λαού. Αν κανουμε υπομονη , αν ειμαστε φρονιμα και υπακουα παιδια , αν δεν συχναζουμε στην πλατεια Συνταγματος , αν δεν γραφουμε αντιδραστικα κειμενα στα blogs , αν ψηφιζουμε κανοντας ταυτοχρονα "Μπεεε , μπεεε ..." , αν τα κατεβαζουμε οποτε μας το ζητανε , αν δεν ζηταμε τις πολεμικες αποζημιωσεις απο τους τοτε κατακτητες , αν δεν αντιδρουμε στην διορισμενη χουντικη κυβερνηση που ψηφισε τους 2 τελευταιους μηνες τοσους αντιδημοκρατικους νομους οσους δεν ειχε ...ψηφισει η στρατιωτικη κυβερνηση της επταετιας ,
συντομα θα εχουμε μισθους Βουλγαριας και θα σταματησει αυτη η αγωνια μας για το αυριο. Θα μπουν τα πραγματα σε μια σειρα. Ειδατε τα τελευταια χρονια που οι μισθοι στην Βουλγαρια ειναι 150 Ευρο ποσες επενδυσεις εχουν γινει εκει ? Αυτοκινητοβιομηχανιες , εργοστασια καθε ειδους , μεσαιες και μεγαλες βιοτεχνιες , πληροφορικη ,θεαμα , γεωργικες παραγωγες και αλλα πολλα !! Με χρυσα κουταλια τρωνε οι Βουλγαροι το ενα πιατο ευρωπαικο ρυζι που τους αντιστοιχει την ημερα .
Ετσι ακριβως θα γινουμε και εμεις. Θα σκιζουμε στον σεξοτουρισμο , στην πορνεια , στις ταβερνες με mousaka , pastitsio και kokoretsi. Φτηνοπληρωμενα γκαρσονια της (παπ)αρειας φυλης και της υπολοιπης ξανακατακτημενης , απο τους γερμανους , Ευρωπης.