Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πρεμιέρα στις κρίσιμες επαφές για Παπαδήμο

Την πρώτη του επίσκεψη στις Βρυξέλλες, με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, πραγματοποιεί σήμερα ο Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον Χέρμαν βαν Ρομπάι. Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκερ. Οι επισκέψεις του Λουκά Παπαδήμου στις δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες γίνονται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία τόσο για την ελληνική όσο και για την ευρωπαϊκή οικονομία.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η τρόικα θα «μανατζάρει» το ΤΧΣ
Υπό τον αυστηρό έλεγχο της τρόικα θα τελεί το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με στόχο να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του, με διατήρηση των ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων όσων τραπεζών προσφύγουν σε αυτό.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στα δημοσιεύματα για Παπανδρέου
«Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, αλλά και η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χωρίς φαρμακεία σήμερα η Αττική
Χωρίς φαρμακεία θα μείνει σήμερα η Αττική, μετά την 24ωρη απεργία που ανακοίνωσαν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, οι οποίοι θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου